پوکهو شیب بندی ساختمان
چرا شیب بندی ساختمان مهم است؟
یکی از مراحل در فرآیند ساختمان سازی، شیب بندی قسمت هایی است که با آب در ارتباط هستند و عدم تخلیه درست در این قسمت ها می تواند منجر به آسیب های مخربی شود. مرحله شیب بندی می تواند نقش بسزایی در عمر مفید بنای ساختمان داشته باشد. به هنگام شستشو و بارش برف و باران لازم است که به نحوی آب های حاصل به سرعت به سمت آبرو حرکت کرده و تخلیه شوند وگرنه ممکن است به سیستم عایق بندی ساختمان آسیب وارد کند و سبب نشتی آب به طبقات زیرین شود. شیب بندی ساختمان به وسیله انواع پوکهو در محوطه و پیاده رو ها و قسمت های داخلی چون حمام، دستشویی و آشپزخانه انجام می شود.
برای شیب بندی پوکهصنعتی مناسب است یا معدنی؟
هم از پوکه معدنیو هم از پوکه صنعتی می توان برای شیب بندی استفاده کرد. اما برای شیب بندی پشت بام عموما از پوکه معدنیاستفاده میکنند. هر کدام از انواع پوکه خواص و ویژگی هایی دارند که با توجه به آن ها و نظر معمار و سازنده می توان بهترین نوع پوکه برای شیب بندی را مشخص کرد. البته چون به حجم زیادی از پوکه نیاز است استفاده از پوکه هایی که قیمت کمتر دارند و بسیار سبک و متخلخل هستند، مناسب تر است.
در انتخاب پوکهباید در نظر بگیرید که؛
- پوکهبرای پشت بام است یا بین طبقات ؟
- عمق شیب بندی چقدر است؟
شیب بندی پشت بام ساختمان
برای مثال پوکههای بادامی یا فندقی با اندازه 20 تا 40 میلی متر برای شیب بندی پشت بام مناسب هستند.برای شیب بندی پشت بام، پوکهرا معمولا بدون ترکیب کردن با مصالح دیگر روی سطح بام می ریزند سپس با لایه ای از سیمان روی آن را می پوشانند.
شیب بندی بین طبقات ساختمان
برای شیب بندی بین طبقات ساختمان باید پوکهرا استفاده کنید که حداقل آسیب احتمالی به سیم کشی ها و لوله کشی ساختمان وارد شود که در اینجا پوکههای نخودی با ابعاد 10 الی 20 میلی متری ( نسبت به پوکه های بادامی کوچکتر هستند) می توانند بهترین گزینه باشند. شرکت صنعتی معدنی منتشلو می تواند شما را در انتخاب بهترین نوع پوکهشیب بندی کمک کند.
دسته بندی انواع پوکهمناسب بر اساس میزان عمق:
پوکهعدسی: عمق زیر 5-0 سانتی متر
پوکهفندقی: عمق 7 سانتی متر
پوکهبادامی: عمق 10 سانتی متر
پوکهدر شیب بندی چه فوایدی دارد؟
- پوکههای صنعتی و معدنی نسبت به سایر انواع مصالح ساختمانی قیمت مناسب تری دارند و به لحاظ هزینه برای سازنده بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
- پوکهها عایق صدا و حرارت هستند از این رو کاربرد آنها در بافت ساختمان سبب می شود که دیوار ها عایق صدا باشند و تاحد زیادی صدا را جذب می کنند. از طرفی پوکهها از اتلاف انرژی گرما و سرما در فصل های تابستان و زمستان جلوگیری میکنند.
- تخلخل بالای آن باعث می شود که در مقابل فشار های خارجی مقاوم باشد و مانند سایر مصالح به مرور زمان دچار شکست، ترک و تورفتگی نشود.
- وزن سبک پوکهو استفاده از از آنها در بنای ساختمان سبب می شود که درنهایت سازه سبک باشد.